Mèxic supera el Regne Unit i ja és el tercer país amb més morts per Covid-19

Els Estats Units encapçalen la llista de contagis i morts per coronavirus.

Treballadors al cementeri de Xico
Treballadors al cementeri de Xico / Edgard Garrido (Reuters)

Mèxic ha superat al Regne Unit i s'ha convertir en el tercer país amb més morts per Covid-19, per darrere dels Estats Units i el Brasil. El nombre total de morts ascendeix a 46.688.

Les autoritats sanitàries de Mèxic van notificar aquest divendres l'increment més gran de contagis per Covid-19 registrat al país, que acumula 424.637 infeccions des de l'inici de la pandèmia.

El govern mexicà va registrar el primer cas el 28 de febrer, va paralitzar l'economia no essencial durant l'abril i el maig, i al juny va iniciar una lenta reobertura per estats, malgrat que no s'havia aconseguit aplanar la corba de contagis.

Segons dades de la Universitat Johns Hopkins, els Estats Units encapçalen la llista de contagis i morts per Covid-19, amb xifres que superen els 4,5 milions d'infectats i 150.000 defuncions.

El Brasil és el segon país més afectat per la pandèmia, ja que ha confirmat més de 2,5 milions de contagis i ha registrat més de 90.000 morts. Pel que fa a Espanya, és el dotzé país en el rànquing global d'infeccions i el huité en el de defuncions.

També et pot interessar

stats