Les mesures de seguretat i les promocions, protagonistes de la reobertura d'atraccions turístiques

Les coves de Sant Josep o l'Oceanogràfic són alguns dels centres que obrin amb aforament limitat i tarifes reduïdes.

Els treballadors i les treballadores a les portes de l'Oceanogràfic de València en el dia de la reobertura
Els treballadors i les treballadores a les portes de l'Oceanogràfic de València en el dia de la reobertura

El món de la cultura celebra l'arribada de juliol amb la reobertura de moltes atraccions turístiques. Per a garantir les mesures de seguretat, aquestes activitats tornen amb una reducció en l'aforament o una ampliació en els seus horaris. A més, durant les primeres setmanes s'oferiran preus reduïts i altres promocions de reobertura.

A continuació, alguns dels centres que obrin aquest dimecres 1 de juliol:

  • Les coves de Sant Josep a la Vall d'Uixó reobri amb un aforament reduït i un 50% de descompte en la segona entrada. Aquest espai natural, un dels que acull més visitants a les comarques del nord, amplia els horaris i incorpora la novetat d'una franja nocturna per a compensar que els grups seran més reduïts en cada visita.
  • L'Oceanogràfic a la ciutat de València obri amb la incorporació de noves mesures de seguretat i higiene. L'aforament s'ha limitat al 75% i s'han assenyalat recorreguts unidireccionals. Els recorreguts seran unidireccionals. De l'1 al 10 de juliol, s'oferiran les entrades amb tarifa infantil (23,30 €).
  • La ciutat d'Alacant ofereix visites guiades a la ciutat per a reactivar el sector turístic. Els recorreguts per les zones més assenyalades comencen l'1 de juliol i es faran de dimarts a diumenge amb una durada de dos hores.
  • Comencen les visites nocturnes al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba. Una altra forma de gaudir dels espais des d'una altra perspectiva lumínica, ja que els capvespres cobreixen Cotalba de jocs de llums, contrallums, ombres, de tonalitats i colors diferents i bellíssims.
  • El Museu del Mar de Peníscola reobri amb un aforament de 18 persones, indicant els accessos, les zones de pas i amb mampares als espais que així ho requereixen.
  • A la ciutat de València, el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València reobri amb un homenatge a les víctimes del coronavirus i el Monestir de Sant Miquel dels Reis ofereix visites guiades de cap de setmana i festius.

També et pot interessar