Mesures per a minimitzar riscos als pobles de l'interior en la ‘nova normalitat’

L'ús de mascareta per carrers estrets o el tancament de la piscina, algunes de les mesures de pobles com Aín i l'Alcúdia de Veo.

L'Ajuntament de l'Alcúdia de Veo no té prou mitjans per a controlar l'aforament i per això han optat per tancar la piscina
L'Ajuntament de l'Alcúdia de Veo no té prou mitjans per a controlar l'aforament i per això han optat per tancar la piscina / Google

Els pobles menuts d'interior de la Comunitat Valenciana preparen la nova normalitat davant l'afluència de gent a l'estiu. Alguns municipis de zones turístiques rurals arriben a quintuplicar la població durant l'estiu i això els ha fet prendre mesures per a minimitzar riscos.

Amb el final de l'estat d'alarma, els pobles menuts es preparen davant l'afluència de gent a l'estiu amb mesures davant el risc d'un possible rebrot. És el cas, per exemple, d'Aín, en el cor de la serra d'Espadà. L'alcalde del municipi, Javier Sorribes, recorda l'obligatorietat de l'ús de la mascareta per dins del poble, ja que els carrers són tan estrets que fan impossible mantindre la distància de seguretat.

Altres ajuntaments, com el de l'Alcúdia de Veo, no tenen prou mitjans per a controlar l'aforament i per això enguany han optat per tancar la piscina, segons ha indicat l'alcaldessa, Eugenia Villar. A més, l'ajuntament ha intensificat la comunicació amb el veïnat per xarxes socials per a informar de totes les novetats i mesures que s'han de respectar.

També et pot interessar

stats