Melania Trump reconeix en la convenció republicana que el virus ha canviat dràsticament la vida dels nord-americans

La dona de Trump també diu sobre el racisme que no hi ha orgull en “alguns episodis marcats per la història”.

Melania Trump en el seu discurs en la Convenció Nacional Republicana
Melania Trump en el seu discurs en la Convenció Nacional Republicana / Reuters

Amb el lema "Terra d'oportunitats", la matinada d'aquest dimecres ha tingut lloc als Estats Units la segona jornada de la Convenció Nacional Republicana. Una jornada que ha tingut com a protagonista la dona del president nord-americà, Melania Trump, amb un discurs que ha sorprés pel seu contingut. La dona de Donald Trump ha reconegut que la pandèmia del coronavirus ha canviat dràsticament les vides del poble nord-americà, cosa que ha generat molta ansietat, i ha oferit consol a les víctimes.

Un missatge que contrasta amb el triomfalisme d'altres figures de l'ala més dura del partit, que ja han parlat en la convenció i que han llançat advertències sobre l'arribada del socialisme “opressor” si el candidat demòcrata, Joe Biden, guanya les eleccions presidencials del 3 de novembre.

Però no ha acabat tot amb aquesta reflexió, ja que Melania Trump també ha dit la seua sobre el racisme. Ha destacat textualment que “la dura realitat és que no estem orgullosos d'alguns episodis marcats per la història”. Pel que fa al seu home, Melania ha qualificat Donald Trump d'“autèntic”, ja que la població sempre sap el que està pensant, els agrade o no, ha argumentat. I ha destacat que ha fet moltes coses en poc de temps. Per això, ha demanat el vot per a ell: “Estic ací perquè necessitem que el meu marit siga el nostre president per quatre anys més. És el millor per al nostre país”.

El contrapunt al discurs de Melania l'han posat els anomenats líders llatins per Trump, que s'han sumat a la promesa de l'actual president quan ahir va dir que els Estats Units mai seran un país socialista. Demà serà el torn del vicepresident Mike Pence i divendres tancarà la convenció republicana Donald Trump, que va acceptar el repte de concórrer a les eleccions a la presidència dels Estats Units del 3 de novembre. Serà en un discurs que pronunciarà des de la Casa Blanca.

També et pot interessar

stats