El Medusa de Cullera, última incorporació a la llarga llista de festivals cancel·lats per la Covid-19

Un dels festivals de música electrònica més imporants d'Espanya tornarà en 2021, del 4 al 9 d'agost.

Imatge d'arxiu del Medusa Festival
Imatge d'arxiu del Medusa Festival / À Punt NTC

El coronavirus s'ha cobrat una nova víctima en els festivals de música d'estiu a la Comunitat Valenciana, el Medusa Festival. Fins a l'últim moment els organitzadors han considerat la possibilitat de dur-lo a terme, però finalment les mesures de seguretat i de distanciament social marcades per la pandèmia han obligat a cancel·lar-lo.

El festival de música electrònica, que se celebra cada agost a la platja de Cullera, tornarà l'any 2021, del 4 al 9 d'agost. El Medusa se suma a altres festivals ajornats, com el FIB, l'Arenal Sound, el Rototom i el Low Cost.

Entre els caps de cartell hi havia noms com el del duet britànic Third Vision. Per a la pròxima edició, l’organització ha destacat que hi haurà un esdeveniment que "no deixarà indiferent ningú". A més, ha avançat que en les pròximes setmanes s'anunciaran les primeres confirmacions.

L'organització explica que en aquests moments ni el Ministeri de Cultura i ni altres autoritats han proposat una solució real per a dur a terme el Meduda Festival, i tampoc han donat un marc viable per a poder realitzar un esdeveniment amb totes les garanties a l’hora de protegir la seguretat dels assistents.

Sobre les entrades, s'habilitaran tres opcions. Si es vol assistir a l'edició de 2021 no cal fer res, simplement mantindre l'entrada de 2020. També hi ha la possibilitat de mantindre l'entrada i, en cas de no poder assistir-hi, el festival donarà l'oportunitat de vendre-la sense cap despesa de distribució fins a 30 dies abans del festival. La tercera opció és la devolució de l'import abonat a partir del 3 de juliol a través del web del festival.

També et pot interessar

stats