Mazón assegura que el pacte entre el PP i Ciutadans a la Diputació d’Alacant no està en perill

El president de la corporació provincial demana a la Generalitat claredat i certesa amb les dades per a no generar frustració a la població.

Carlos Mazón en 'Les notícies del matí'
Carlos Mazón en 'Les notícies del matí'

El pacte entre el PP i Ciutadans no perilla a la Diputació d’Alacant. Així ho ha assenyalat en una entrevista en Les notícies del matí el president de la institució, Carlos Mazón, que també ha assegurat que no aspira a presidir el partit a la Comunitat Valenciana. “Al que aspire és que la Covid-19 acabe al més prompte possible a les comarques alacantines”. Perquè això passe ha demanat claredat i certesa a la Generalitat.

“La mala gestió de la informació amb el pas a la fase 1 va generar pèrdues econòmiques, d’ocupació, i molta frustració”, ha assegurat Mazón. Ha dit que no pot pronunciar-se sobre si la Comunitat Valenciana està en condicions de passar a la fase 2 el 25 de maig, com pretén la Generalitat, perquè no disposa de les dades. Creu que eixa informació seria vital perquè els negocis pogueren adaptar-se en millor condicions.

El president de la Diputació d’Alacant també ha denunciat la manca de contacte del president de la Generalitat, Ximo Puig, amb la corporació provincial. Comenta que no han parlat des de fa tres setmanes i que hauria sigut positiu un major contacte. Tanmateix, ha lloat l’actitud de la ciutadania, que ha qualificat “d’encomiable”.

Responsabilitat del sector turístic

Carlos Mazón també ha posat en relleu el treball que està fent el sector turístic per a tornar a la normalitat com més prompte millor, un dels principals motors de les comarques alacantines. “S’està fent amb una responsabilitat extraordinària”. En aquest sentit, ha afirmat que la coordinació amb la Generalitat en aquest àmbit és “absoluta”, i aposta per un model que transmeta al turista seguretat, més que prometre ideals impossibles.

Per aquest motiu, Mazón no és partidari de les etiquetes ‘Covid-free', sinó de fer totes les gestions a l’abast per a garantir totes les mesures de seguretat possibles que permeten als turistes viatjar amb més tranquil·litat. “Al turista cal portar-lo entre cotó-en-pèl”, ha afirmat, i ha destacat també el valor i la inversió que les visites d’altres territoris a la Comunitat Valenciana suposen per al creixement econòmic.

També et pot interessar

stats