Les matriculacions a les escoles infantils baixen per la pandèmia

Els centres remarquen la normalitat en l'inici del curs entre els més menuts.

Una imatge d'arxiu d'una escoleta
Una imatge d'arxiu d'una escoleta

Sebastián Ferrer, portaveu de la sectorial de centres d'educació infantil de la Comunitat Valenciana (Aediv-Acade), ha explicat en Les notícies del matí que les matriculacions als centres s'han vist enguany molt afectades per la pandèmia. Ferrer ha ampliat que la por dels pares als contagis, per una banda, i la situació econòmica d'algunes famílies, per una altra, han influït en aquesta caiguda. Per això, els centres demanen que s'amplien les ajudes.

El representant de les escoles infantils també ha remarcat que el curs ha començat amb normalitat. El portaveu d'Aediv-Acade ha valorat que les escoletes ja complien bona part de les normes de seguretat. “En aquest sentit, ho tenim més fàcil que els col·legis”, ha remarcat.

Ferrer ha explicat el protocol marcat per la Conselleria d'Educació per al curs, amb mesures com ara el control de temperatura a l'entrada del centre, la neteja de mans, grups estables a les aules i, en cas de positiu d'un xiquet o xiqueta, es dona a Salut Pública la llista dels xiquets i xiquetes que han estat en contacte.

També et pot interessar

stats