Les matriculacions en els centres educatius començaran el 8 de juny amb infantil i primària

Per a ESO, batxillerat i FP el termini serà del 17 al 25 de juny.

L'estudiantat d'infantil i primària serà el primer que podrà inscriure's als centres educatius valencians
L'estudiantat d'infantil i primària serà el primer que podrà inscriure's als centres educatius valencians / Generalitat.

La Conselleria d’Educació ha presentat el calendari d’admissió i matriculació de l’alumnat que s’haja d’inscriure en tots els nivells educatius no universitaris dels centres valencians per al pròxim curs, el 2020-2021. El tràmit, en tots els casos, haurà de fer-se de manera telemàtica.

D’acord amb aquest calendari, en infantil i primària la presentació de sol·licituds es farà del 8 al 16 de juny i les llistes provisionals, després de la corresponent baremació, es publicaran l’1 de juliol. Fins al dia 3 es podran presentar les reclamacions en la direcció o titularitat del col·legi i els llistats definitius es coneixeran el dia 10 de juliol. En passar aquest termini, per a la matrícula s’ha habilitat del 13 al 29 de juliol.

D’altra banda, la presentació de sol·licituds per a l’ESO, batxillerat i formació professional s’ha fixat del 17 al 25 de juny. Així mateix, el període de matrícula en ESO i Batxillerat s’ha establert entre el 28 al 31 de juliol i l’1 i 2 de setembre; en FP bàsica, del 22 al 28 de juliol, i els cicles formatius, tant el de grau mitjà com el superior, de l’1 al 9 de setembre.

En els pròxims dies, la Conselleria d’Educació informarà de com fer els tràmits telemàtics necessaris, en la circumstància excepcional per la pandèmia de coronavirus. Per a aquells que no disposen d’internet, s’habilitaran espais perquè les famílies puguen fer les seues sol·licituds, com ha anunciat el conseller d’Educació, Vicent Marzà.

També et pot interessar

stats