L’últim saló de banquets de Xàtiva tanca per la pandèmia

La crisi pot liquidar 16.000 locals d’oci i restauració, a la Comunitat Valenciana.

L’últim saló de banquets de Xàtiva tanca per la pandèmia

Tanca l’únic saló de banquets que quedava a Xàtiva. L'amo ha decidit prejubilar-se després de les últimes mesures que afecten l’hoteleria i per la dificultat per a mantindre el negoci. Com el seu, vora la meitat dels 32.000 locals de restauració i oci que hi ha a la Comunitat Valenciana podrien tancar per a sempre, segons la Confederació Empresarial Valenciana de l’Hoteleria i el Turisme. Les restriccions i la impossibilitat de celebrar banquets multitudinaris ha abocat algunes d’aquestes empreses al tancament. La de Xàtiva és una més.

Jesús Terol fa 33 anys que està en el món de l'hoteleria, ha fet paella per a 2.000 persones a Itàlia i ha treballat en la Copa de l'Amèrica. Ara, a causa de la pandèmia, tanca l'últim negoci, dedicat als banquets per a celebracions.

“Estem a zero”, lamentava Terol davant de les càmeres d’À Punt. “Els salons de banquets no sabem quan tornarem, igual com les discoteques i l'oci nocturn”, afegia. Terol llança un missatge carregat d'experiència: “Cal resistir, els que estan en primera línia són els sanitaris i els malalts que estan a l'UCI”.

També et pot interessar