L'STEPV demana a Educació més mesures de seguretat en la tornada a l'escola

El sindicat ha demanat a la Conselleria convocar la taula sectorial d'Educació i del Fòrum Educatiu, davant de l'increment de contagis de coronavirus.

L'STEPV demana a Educació més mesures de seguretat en la tornada a l'escola
L'STEPV demana a Educació més mesures de seguretat en la tornada a l'escola

A dues setmanes de la tornada a l'escola al territori valencià, el 7 de setembre, la Generalitat afirma estar preparada gràcies a l'acord a què ha arribat amb la comunitat educativa i tindre un full de ruta que preveu "tots els escenaris possibles".

El Sindicat de Treballadors i Treballadores de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV), però, ha demanat a la Conselleria d'Educació la convocatòria de la taula sectorial d'Educació i del Fòrum Educatiu per a continuar treballant per una tornada segura a les aules davant de l'increment de contagis de coronavirus durant els darrers dies.

El sindicat denuncia que diverses de les seues propostes no s'han recollit en el pla de contingència ni en altres normes que afecten l'inici de curs. A més, afirmen que "ara s'estan veient necessàries", com és el cas del control de temperatura i el de la realització de proves PCR de manera periòdica.

L'STEPV també ha demanat mascaretes de màxima qualitat que garantisquen la protecció i la incorporació d'experts en prevenció de riscos laborals a la revisió dels plans de contingència dels centres educatius.

En aquesta línia, l'organització sindical considera que el personal docent i directiu dels centres no necessàriament té els coneixements en salut laboral necessaris per a actuar davant de situacions tan complexes com les que es podran trobar els centres educatius a partir de setembre.

També et pot interessar

stats