L’Orquestra de la Comunitat Valenciana reprén els concerts simfònics al Palau de les Arts

Els músics valencians interpretaran peces de Beethoven sota la batuta del prestigiós Thomas Hengelbrock.

Thomas Hengelbrock, que dirigirà l'Orquestra de la Comunitat Valenciana aquesta vesprada, dirigeix un assaig
Thomas Hengelbrock, que dirigirà l'Orquestra de la Comunitat Valenciana aquesta vesprada, dirigeix un assaig / Miguel Lorenzo (Palau de les Arts)

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana reprén els concerts simfònics després del parèntesi al que l’ha obligat la pandèmia. Serà amb un concert que oferirà a la sala principal del Palau de les Arts, sota la batuta del prestigiós director alemany Thomas Hengelbrock i amb un repertori de Beethoven, amb el qual clausurarà el cicle “Torna als Arts”.

Amb aquest programa, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana se suma a les celebracions del 250 aniversari del naixement de Beethoven, amb les obres Obertura de Fidelio, Op. 72 i les simfonies número 6 i 8.

Pel que fa a Thomas Hengelbrock, és un dels directors d’orquestra més versàtils i fascinants de la seua generació. Particularment reconegut pels seus treballs historicistes del Barroc, el seu repertori abasta des de la música del segle XVII fins a obres contemporànies i inclou tots els gèneres.

El concert que se celebrarà aquesta vesprada, a partir de les 20 hores, suposarà la primera ocasió després de la pandèmia en què s’obrirà la sala principal del Palau de les Arts amb una ocupació màxima del 75% del seu aforament. Els espectadors hauran de dur mascareta obligatòriament. Així mateix, es mantindran la resta de protocols de seguretat, com ara la presa de temperatura o el manteniment de la distància interpersonal.

També et pot interessar