L’ocupació de les UCI baixa un 20% des de l'inici de mes

Actualment hi ha 284 persones ingressades, 72 de les quals a les unitats de cures intensives

Personal sanitari realitza proves PCR
Personal sanitari realitza proves PCR

Des del començament del mes de setembre fa una setmana la pressió hospitalària ha començat a baixar, i ha passat de 297 persones ingressades el dia 1 fins a les 284 d’aquest dimecres. El descens a les UCI és encara més acusat, ja que actualment hi ha 72 persones ingressades, 22 menys que dimecres passat, cosa que significa un descens del 23,4%. 

Com que la tendència a la baixa dels contagis es manté estable des de fa un mes és previsible que els ingressos continuen baixant en els pròxims dies.

Aquest dimecres la Conselleria de Sanitat Universal ha informat de 430 nous casos positius per coronavirus. És una xifra més alta que la d’ahir dimarts, però no obstant això la mitjana mòbil a 7 continua la tendència a la baixa i se situa hui en 432 contagis. Baixen també els casos actius fins als 5.766.

Pel que fa a les defuncions, hui s’han registrat 3 nous decessos, una xifra menys tràgica que els 13 notificats ahir dimarts per Sanitat. Així, la mitjana mòbil a 7 dies baixa respecte a la d’ahir, però no podem parlar de tendència perquè la d’ahir era més alta que la d’aquest dilluns. Fins ara, han mort 7.720 valencians i valencianes a causa de la Covid-19. 

Cap dels brots registrats per Sanitat tenen 10 o més casos asociats. 

També et pot interessar

stats