L'ús de mascaretes als patis té els dies comptats

El conseller Vicent Marzà ha anunciat que Educació i Sanitat treballen per a flexibilitzar les mesures contra la Covid-19 als espais oberts dels centres escolars

Escolars del col·legi públic Raquel Payà
Escolars del col·legi públic Raquel Payà / À Punt NTC

L'alumnat podria llevar-se la mascareta als espais oberts dels centres escolars d'ací a només uns dies. Així ho ha avançat el conseller d'Educació, Vicent Marzà, en declaracions a la televisió Ara la Vall d'Ontinyent.

Arran de les bones dades actuals de la pandèmia, les conselleries d'Educació i Sanitat treballen juntes per a flexibilitzar algunes mesures contra la Covid-19 en escoletes, col·legis i instituts.

Marzà ha assegurat que la relaxació en l'ús de mascaretes podria arribar a principis de la pròxima setmana, després de la reunió setmanal entre Sanitat i Educació. Es preveu que els tècnics del departament que encapçala Ana Barceló donen el vistiplau a un nou protocol d'higiene i seguretat.

A l'interior de les aules, però, les mesures no canviaran. El conseller ha emfatitzat la importància de la ventilació "freqüent i constant" perquè millore la incidència acumulada del coronavirus.

Marzà ha fet aquest anunci a l'acte de lliurament dels Premis Roure Valencià que atorga Compromís per Ontinyent i que enguany han reconegut el meteoròleg d'À Punt Adrià Revert, l'IES l'Estació i el conservatori de música Josep Melcior Gomis.

També et pot interessar

stats