L’evolució del coronavirus a la Comunitat Valenciana

Desglossem les xifres de contagis, hospitalitzacions, altes i decessos a partir de la informació proporcionada diàriament per la Conselleria de Sanitat.

L’evolució del coronavirus a la Comunitat Valenciana
L’evolució del coronavirus a la Comunitat Valenciana

Les autoritats sanitàries actualitzen cada dia les dades de nous contagis per coronavirus. Seguim l'evolució d'aquestes dades proporcionades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Es manté la tendència de nous contagis

En les últimes 24 hores s’han registrat 7 nous contagis confirmats per PCR, una xifra molt similar a la registrada ahir (6 nous contagis): 5 corresponen a la província de València, 1 a la de Castelló i 1 a la d’Alacant. En total, ja són 11.539 els casos detectats amb aquest mètode. Dels casos positius, 2.069 estan actius, és a dir, un 11,3% del total.

Descens de la xifra d’hospitalitzacions

Quant a les hospitalitzacions, en aquests moments són 55 les persones ingressades, 22 menys que fa una setmana, ja que diumenge se’n comptabilitzaven 77. D’aquestes, per províncies, 3 són a Castelló, 25 a Alacant i 27 a València. D’elles, 7 es troben en unitats de cures intensives (1 a Castelló, 4 a Alacant i 2 a València).

La Comunitat Valenciana no registra cap defunció

La Comunitat Valenciana no ha registrat cap mort. Per tant, la xifra total de persones mortes a causa de la pandèmia es manté en 1.473 (només ha augmentat en 5 en els últims 7 dies). Per províncies, el total de morts acumulades és de 227 a la de Castelló, 511 a la d’Alacant i 735 a la de València.

14.706 persones curades des que va començar la pandèmia

D’altra banda, també el nombre d’altes continua en ascens. En les últimes hores han rebut l’alta 20 persones, quasi la meitat d’ahir, que se’n registraven 58. En total, són 14.706 les persones que s’han curat i per províncies són 1.719 a la de Castelló, 5.023 a la d’Alacant i 7.959 a la de València.

També et pot interessar

stats