L'equip directiu d'un institut de secundària d'Alacant, en quarantena pel positiu d'un docent

El confinament de la directiva no afectarà l'estrena de les classes.

Imatge de les instal·lacions del IES Leonardo da Vinci d'Alacant extreta del Facebook del centre
Imatge de les instal·lacions del IES Leonardo da Vinci d'Alacant extreta del Facebook del centre

La Conselleria de Sanitat ha posat en quarantena l'equip directiu de l'Institut d'Educació Secundària Leonardo da Vinci d'Alacant, després que un dels membres ha donat positiu per coronavirus, segons ha pogut confirmar À Punt de fonts del departament que lidera Ana Barceló.

El confinament afecta un grup de docents de l'equip directiu i alguns administratius del centre, que haurien estat en contacte estret amb el cas positiu. El contagi es produeix a tres dies de començar el curs escolar, però la baixa no afectarà les classes dels centre, ja que la resta del professorat ha quedat citat dilluns per a treballar amb normalitat.

Primers positius en vespres de l'estrena del nou curs

En vespres de començar el curs, els efectes de la Covid-19 ja afecten la tornada a classe. A més de l'IES alacantí els contagis per coronavirus entre el professorat han obligat a posar en marxa el protocol de seguretat almenys en tres centres més.

A Tavernes de la Valldigna (Safor), la Conselleria de Salut Pública ha activat el protocol de seguretat al col·legi públic Alfàndec i ha posat en quarantena una part del claustre, després que una mestra ha donat positiu per coronavirus. El Col·legi Rural Agrupat Penyagolosa d'Atzeneta del Maestrat (Alt Maestrat) ajornarà més enllà de dilluns l'estrena de les classes pel positiu d'una persona externa al centre que l'havia visitat. I una escola infantil de Dénia (Marina Alta) s'ha confinat pel positiu d'una professora.

També et pot interessar

stats