L’Arenal Sound suspén l’edició de 2020 i anuncia dates per a 2021

Els que tinguen un abonament poden utilitzar-lo per a l’edició de l’any que ve i aquells que vulguen la devolució podran sol·licitar el reembossament.

Imatge d'arxiu d'una edició de l'Arenal Sound
Imatge d'arxiu d'una edició de l'Arenal Sound / À Punt NTC.

L’Arenal Sound, la celebració del qual estava prevista del 28 de juliol al 2 d’agost de 2020 a Borriana, ha anunciat aquest dijous la suspensió i ha anunciat ja les dates per a 2021 (del 27 de juliol a l’1 d’agost) a causa de la situació sanitària derivada de la crisi de la Covid-19.

A través de xarxes socials l’organització ha assegurat fer l’anunci “amb tristesa” perquè “l’esperança és l’última cosa que es perd”.

“Fa 10 anys que estem junts, en els quals hem superat canvis de recinte, pluges, tempestes i vents huracanats, però la crisi sanitària per la Covid-19 ha provocat l’ajornament d’aquesta edició”, han manifestat.

Una notícia, han explicat, que “ningú volia llegir” perquè “l’Arenal Sound és més que un festival, és la nostra motivació, el lloc on som feliços i això no canviarà mai” i encara que “aquest estiu no podrem veure’ns, d’alguna manera estarem junts aquests dies, d’això ja ens encarregarem nosaltres”.

Així mateix han dit que “agafaran impuls” per a l’edició de 2021 per a “tornar amb mes força” i han anunciat les dates per a l’estiu que ve: del 27 de juliol a l’1 d’agost.

Els que tinguen un abonament –es van esgotar els 50.000 que a la venda en menys d’un dia– podran utilitzar-lo per a l’edició de 2021 i aquells que vulguen la devolució podran sol·licitar el reembossament o canviar-lo de nom.

Quant al cartell per a 2021, el festival ha dit que demanarà l’opinió dels sounders a través d’una enquesta “per a saber quins són els artistes que voleu veure en 2021” i han assenyalat que prompte anunciaran les primeres confirmacions.

També et pot interessar

stats