L'alumnat universitari denuncia que es juguen la nota del curs en un examen final

Exigeixen als rectorats i deganats tindre vot en la taula de decisió del pes de l'avaluació contínua i final.

L'alumnat universitari denuncia que es juguen la nota del curs en un examen final
L'alumnat universitari denuncia que es juguen la nota del curs en un examen final

L'alumnat universitari està preocupat i indignat. Els curs continua a pesar de la Covid-19 i estan aprenent a través de PDF i de PowerPoints, sense pràcticament classes en línia. Denuncien un excés de càrrega de treball a casa i que es juguen la nota final del curs en un sol examen final en línia des de casa.

Per això, exigeixen tindre veu en la taula de decisió del pes de l'avaluació contínua i de l'examen final en la nota. Aquesta decisió s'ha de prendre abans de 15 dies, tal com va anunciar el ministre d'Universitats Manuel Castells.

L'assemblea general d'estudiants de la Universitat de València ja ha demanat participar de forma activa en aquest procés d'adaptació. Aposten perquè l'avaluació contínua tinga major pes que l'examen final i la flexibilització dels criteris. Segons Andrés Fernández Alonso, coordinador de l'Assemblea General d'Estudiants de la UV, "l'alumnat està preocupat per les notes, que són importants per a la concessió de beques". Tem que repunten els suspesos i això afecte les beques i que s'hagen de pagar segones i terceres matrícules, que "es paguen a preu de primera".

D'altra banda, l'estudiantat de la UV denuncia també la lentitud per a adaptar l'avaluació contínua i l'avaluació final i les ajudes TIC per a les persones que no han pogut seguir la docència a través de l'aula virtual. Els alumnes tampoc tenen a mà tot el material didàctic perquè alguns se l'han deixat en residències i pisos d'estudiants i ara no poden tornar. De fet, el govern també estudia com permetre la mobilitat dels estudiants per a recuperar aquests materials.

També et pot interessar

stats