L'alumnat de Rafelbunyol dona negatiu en les PCR i dilluns tornarà a classe

Es tracta d'un contagi en la unitat familiar que ha afectat l'alumna que va donar positiu i dos familiars.

També s'ha aïllat l'aula d'infantil a la qual pertany la germana menuda de la xiqueta infectada perquè també ha donat positiu en la PCR
També s'ha aïllat l'aula d'infantil a la qual pertany la germana menuda de la xiqueta infectada perquè també ha donat positiu en la PCR / À Punt NTC

Les proves PCR realitzades aquest dimecres als companys i una professora de l'alumna que va donar positiu per coronavirus en el CEIP els Germanells de Rafelbunyol (Horta Nord) han eixit negatives, per la qual cosa està previst que aquest grup de primària torne a les classes dilluns.

L'alcalde del municipi, Fran López, ha explicat que pel que sembla es tracta d'un contagi en la unitat familiar que ha afectat aquesta alumna, la seua germana del curs d'infantil, i un altre membre de la família.

En donar positiu la xiqueta aquest dimarts, el seu grup de convivència estable en el col·legi (una vintena d'escolars i la professora) van quedar en aïllament i es van sotmetre a les proves PCR, que aquest divendres de vesprada han resultat negatives.

A més, s'ha aïllat l'aula d'infantil a la qual pertany la germana menuda de la xiqueta infectada en saber-se que aquesta també ha donat positiu en la PCR. Demà es faran les proves a tot el seu grup estable i, en cas de ser negatives, es reincorporaran també dilluns a classe.

Segons l'alcalde, Salut Pública "ha resolt que tota aquesta classe de primària es reincorpore dilluns a les classes excepte la persona contagiada".

Fran López ha indicat que, en principi, "es tracta d'un contagi familiar que no ha afectat ningú del col·legi" i ha apuntat que les tres persones contagiades "estan en aïllament i són asimptomàtiques".

També et pot interessar

stats