L’alumnat de batxillerat demana més classes presencials per a preparar millor les proves d’accés a la universitat

Entre un 25 i un 40% de l’estudiantat de segon de batxiller assisteix a les classes prensencials en dies alterns.

VÍDEO | L’alumnat de batxillerat demana més classes presencials per a preparar millor les proves d’accés a la universitat

L'alumnat de segon de batxillerat demana que tots els grups puguen tindre classes presencials, perquè tinga les mateixes oportunitats en les proves d'accés a la universitat, ja que hi ha instituts on els estudiants tenen classes presencials diàries i altres on només acudeixen al centre en dies alterns per falta d'espai a les aules. Algunes famílies denuncien que la situació genera desigualtat d'oportunitats.

Els centres han de garantir la màxima assistència presencial. En educació infantil, primària i primer d'ESO ho fan, però en els cursos superiors en alguns casos no és possible. De fet, Toni González, president de l'Associació de Directives d'IES del País Valencià (Adies-PV), calcula que entre un 25 i un 40% de l’alumnat de segon de batxiller fa les classes en dies alterns.

Una solució passaria, segons defensen els docents, per intensificar la docència en línia, perquè l'alumnat poguera seguir les classes des de casa.

A més, tant docents com la conselleria demanen que les proves de la PAU mantinguen el model del curs passat. Unes proves que oferisquen més possibilitats a l'alumnat, per a afrontar un curs ple de dificultats.

També et pot interessar

stats