L’Alcora demana a Sánchez el cessament de l’activitat de les empreses no essencials

L’Ajuntament argumenta que "no serveix de res que una família estiga en quarantena si un dels membres continua anant a la faena".

VÍDEO | L’Alcora demana a Sánchez el cessament de l’activitat de les empreses no essencials

L’Ajuntament de l’Alcora, un municipi amb un important teixit industrial, sobretot tauleller, ha demanat al govern espanyol que dicte el cessament de l’activitat de les empreses que no ofereixen serveis de primera necessitat com una mesura per a frenar els contagis de coronavirus. L’Ajuntament ha traslladat la seua petició a la subdelegació del govern i a la direcció territorial de la Generalitat.

El consistori creu que és urgent adoptar aquesta mesura “per a preservar la salut dels treballadors i els seus familiars”. Per aquesta raó, insta el govern central a seguir els passos d’Itàlia i que cessen les activitats empresarials prescindibles, com a mesura de “seguretat i responsabilitat”, segons han manifestat des d’aquest ajuntament de l’Alcalatén.

En aquest sentit, el consistori de l’Alcora justifica la seua demanda en la idea que “no serveix de res que una família estiga en quarantena si un membre continua anant a treballar, amb el risc de contagi que això implica”. “La faena és important, però ho és més la salut, i la prevenció és fonamental per tal d’aconseguir l’objectiu prioritari de posar fi a aquesta pandèmia mundial”, han afegit.

També et pot interessar

stats