L’alcaldessa dels Poblets descarta dimitir després d'haver-se vacunat irregularment

Carolina Vives argumenta als seus socis de govern de Compromís i a l’oposició que no ha comés cap falta.

Carolina Vives, alcaldessa dels Poblets, que aquest dijous ha deixat clar que no té intenció de dimitir
Carolina Vives, alcaldessa dels Poblets, que aquest dijous ha deixat clar que no té intenció de dimitir

L’alcaldessa dels Poblets, la socialista Carolina Vives, es nega a dimitir per haver-se vacunat contra la Covid-19 sense respectar el torn de vacunació. L'oposició i el seu soci en el govern, Compromís, li ho han demanat aquest dijous en el ple, però Vives s’ha negat a deixar el càrrec. Insisteix a dir que no ha comés cap falta.

L’alcaldessa d’aquest municipi de la Marina Alta primer ha acusat directament la responsable sanitària que coordinava la vacunació de telefonar-li a ella i al seu home, també alcalde socialista del Verger, i insistir-li perquè aprofitaren les dosis sobrants. Argumenta que li van administrar la dosi seguint el "protocol" sanitari. Per aquesta raó ha deixat ben clar que no deixa el càrrec.

“La meua intenció, com ja he manifestat, és seguir al davant del govern municipal dels Poblets, per a posar a disposició de la ciutadania tots els recursos municipals i tractar de coordinar les actuacions amb les instàncies sanitàries i administratives superiors, i així poder superar aquesta crisi a tots els nivells”, expressava Vives durant la intervenció en el ple. L’alcaldessa també ha acusat el portaveu del Grup Municipal Popular de rebre un xec en blanc del seu partit a canvi d'entrar en aquest joc brut.

L’oposició l’acusa de mentir

En les files populars també han sigut contundents. Han acusat Vives de mentir, d'aprofitar-se del càrrec i de vacunar-se per davant d'altres que ho necessiten amb urgència. “Ha de reconéixer els seus errors. Dimissió i cap a casa”, li advertia Jaume Ivars, portaveu del Grup Municipal Popular dels Poblets.

Per la seua banda, Compromís, soci de govern dels socialistes en aquesta municipi, deixa la porta oberta a nous passos polítics negociats amb el PSPV, com ha explicat el portaveu municipal, Salvador Sendra: “Haurem de fer una anàlisi seriosa de la situació i parlar amb el PSPV i mirar com poden reconduir-ho, i veure si podem acabar la legislatura”, advertia.

També et pot interessar

stats