L'alcaldessa de Montfort, en quarantena després d'estar en contacte amb una positiva

Dues dues regidores més també s'han sotmés a una prova PCR, amb resultat negatiu, i estan a l'espera de la segona prova.

L'alcaldessa de Montfort, María Dolores Berenguer
L'alcaldessa de Montfort, María Dolores Berenguer / Ajuntament de Monfort.

L'alcaldessa de Montfort (Vinalopó Mitjà), María Dolores Berenguer, i dues regidores més estan aïllades després d'haver tingut contacte amb una persona que ha donat positiu en Covid-19.

Berenguer ha fet pública aquesta notícia a través de la seua pàgina en Facebook on ha explicat que va estar durant tres hores, respectant les recomanacions sanitàries en tot moment, assegura, amb una treballadora d'una escola infantil que s'ha contagiat.

En conéixer el resultat positiu van sotmetre's a proves PCR, que han tingut resultat negatiu. No obstant això, el protocol determina que estiguen en quarantena fins a la realització d'una segona prova, que es farà demà.

Berenguer ha informat d'aquesta manera la població del municipi, a qui ha animat a seguir protegint-se utilitzant mascareta, llavant-se les mans regularment i evitant situacions que puguen suposar un risc com reunions familiars, llocs concorreguts o espais tancats on no siga possible mantindre la distància de seguretat.

També et pot interessar

stats