L’alcaldessa de Massalavés ix de festa al carrer en plena quarantena

Després que els vídeos començaren a difondre’s, Puri Noguera ha demanat disculpes i ha reconegut que la seua conducta ha sigut inadequada.

Vídeo que ha circulat per les xarxes de l’alcaldessa de Massalavés al carrer

L’alcaldessa de Massalavés, Puri Noguera, s’ha oblidat del confinament per l’estat d’alarma i aquest dijous es va unir a uns joves de festa al carrer. En el vídeo que ha circulat per les xarxes socials ix, de fons, l’alcaldessa, que porta una llanda de cervesa a la mà i que en un primer moment sembla dubtar cridar l’atenció als joves, però finalment balla amb ells, mentre diversos veïns ho observen des dels balcons.

Després del renou que s’ha creat, Noguera ha demanat disculpes i ha reconegut que la seua conducta no ha sigut adequada en aquests moments d’emergència sanitària en què és obligat quedar-se en casa per a combatre els contagis per coronavirus.

Segons ha explicat, va baixar al carrer per a prendre part en la convocatòria dels músics el dia de Sant Josep, i es va trobar amb aquest grup de joves que li van oferir una cervesa. L’alcaldessa afirma que també els va instar a tornar a casa.

Des del Partit Popular de la Comunitat Valenciana asseguren que l’alcaldessa de Massalavés “ja s’ha disculpat i ha demanat perdó” i descarten prendre mesures pel seu comportament.

Un dels participants s’ha disculpat a través de Facebook, i ha assegurat que es tractava d’“un dia molt especial per als fallers”. “Per això hem decidit baixar uns veïns i posar música, un fet totalment desafortunat.”

També et pot interessar

stats