L'alcaldessa d'Algemesí demana prudència davant del focus d'infecció detectat a la Ribera

El municipi ha suspés la fira del mes de juny i esperarà a l'evolució de la crisi per a decidir sobre les festes patronals del setembre.

Marta Trenzano, hui, durant l'entrevista en À Punt
Marta Trenzano, hui, durant l'entrevista en À Punt
14 de maig 2020 - 10:09

L'alcaldessa d'Algemesí, Marta Trenzano (PSPV-PSOE), ha afirmat que comprén la decisió de la Conselleria de Sanitat de demanar que tota la Comunitat Valenciana passe a la fase 1 però que es mantinga la prohibició de reunions de fins a 10 persones en el departament de la Ribera.

En Les notícies del matí, Trenzano ha explicat que la consellera Ana Barceló es va reunir aquest dimecres amb els responsables dels municipis afectats per a explicar-los que s'ha detectat un nou focus de contagi important en aquesta zona i que abans de permetre la llibertat de moviments és necessari controlar-lo.

La decisió anunciada per Sanitat no ha sigut ben rebuda en tots els ajuntaments de les dues comarques afectades. De fet, l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, de Compromís, s'ha mostrat crític amb una mesura que no considera justificada amb dades.

"Cal assumir de manera corresponsable, hem de ser prudents i corresponsables", ha asseverat Trenzano. Algemesí, de moment, ja ha suspés la fira del mes de juny i prendrà una decisió sobre les festes patronals i sobre la setmana de bous del mes de setembre en funció de l'evolució de la pandèmia. "Tots tenim ganes d'eixir al carrer, que açò passe, però és necessari passar amb garanties i tots junts", ha conclòs.

També et pot interessar

stats