Aquest contingut ja no està disponible per veure.

L'alcalde de Xàtiva: “Suspendre la Fira d'Agost és una de les decisions més difícils que he pres”

5 min.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha explicat en una entrevista aquest divendres en Les notícies del matí la decisió de suspendre enguany de la Fira d’Agost pel coronavirus. “Ha sigut una de les decisions més difícils que he pres durant aquest temps. És per prudència”. El regidor ha recordat que l’any passat van visitar aquesta fira més de 200.000 persones, una situació que hui en dia no és viable ja que cal mantindre una distancia de seguretat per precaució. També ha explicat que aquest esdeveniment cultural transforma tota la ciutat i que el més prudent és no celebrar-lo aquest 2020.

Cerdà ha recordat que la fira se celebra des de 1250 i que sols en moments de guerra o pandèmies no s’ha organitzat. “Són situacions excepcionals i no ens quedava cap altra alternativa”, ha reiterat.

L’alcalde també ha reconegut que serà complicat que se celebre el festival de música Les Nits al Castell. El consistori encara no ha pres la decisió, però Cerdà ha avançat “que és molt possible que no”, i es busca una alternativa per a enguany.

Contingut no disponible
stats