L’alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, positiu per coronavirus

El regidor del PP ha anunciat aquest dimarts que ha donat positiu en la prova PCR per Covid-19.

L'alcalde d'Oriola, el popular Emilio Bascuñana, en una imatge d'arxiu
L'alcalde d'Oriola, el popular Emilio Bascuñana, en una imatge d'arxiu / Ajuntament d’Oriola

L’alcalde d’Oriola (Baix Segura), Emilio Bascuñana, del PP, ha anunciat aquest dimarts que ha donat positiu en la prova PCR per Covid-19. El regidor ha pujat un vídeo a les xarxes socials al migdia en el qual afirma trobar-se “bé” i amb “símptomes lleus”.

Seguint les recomanacions mèdiques, el regidor està guardant el període de quarantena a casa, des d’on també ha llançat un missatge a la ciutadania en què la insta a ser “estricta i rigorosa” amb les mesures de prevenció.

“A mi el que em toca és, evidentment, tindre cura en aquesta quarantena per a protegir les persones que m’envolten”, ha dit l’alcalde. També ha transmés la necessitat de “cuidar-nos tots, de ser rigorosos i d’atendre totes les mesures per evitar” nous contagis.

Bascuñana és el segon alcalde de la comarca del Baix Segura que ha comunicat que ha donat positiu per coronavirus des de l’inici de la pandèmia. Fa unes setmanes ho va fer el seu homòleg Antonio Bernabéu, del PP, a Coix. Bernabéu ja està recuperat i ha tornat a l’activitat municipal.

També et pot interessar

stats