L'Ajuntament de Sueca reprén l'activitat després de resultar negatives les proves realitzades al personal

L'alcaldessa ha dit que les instal·lacions municipals s'han desinfectat i la ciutadania pot acudir-hi amb absoluta tranquil·litat.

Façana de l'Ajuntament de Sueca, a la Ribera Baixa
Façana de l'Ajuntament de Sueca, a la Ribera Baixa / À Punt NTC

Les dependències principals de l'Ajuntament de Sueca i el Servei Integral Tributari (Servit) reprendran aquest dimarts la seua activitat amb normalitat, després d'haver-se fet la prova de la Covid-19 a tot el personal i haver resultat negativa en tots els casos.

El consistori va informar la setmana passada que les seues instal·lacions anaven a estar tancades després de la confirmació d'un cas positiu de coronavirus en una treballadora que no fa funcions de servei públic, sinó en un departament intern.

"Aquest matí hem tingut coneixement, per part del Departament de Salut, que el resultat de totes les proves fetes al personal de l'Ajuntament havia sigut negatiu i, per tant, reprendrem l'activitat normal a partir de demà, dimarts", ha explicat l'alcaldessa en funcions, Manoli Egea.

"Tan sols falta conéixer el resultat de les proves efectuades als treballadors del Consell Agrari, que fan les seues funcions en un edifici independent del de l'Ajuntament", ha assenyalat Egea. De totes maneres, l'alcaldessa ha apuntat que les instal·lacions municipals s'han desinfectat, com es fa regularment, i, per tant, la ciutadania "pot acudir-hi amb absoluta tranquil·litat a fer gestions; això sí, complint sempre les mesures de seguretat necessàries".

També et pot interessar

stats