L’Ajuntament de Sueca reclama a la Generalitat la construcció d’un nou hospital comarcal

Tots els partits en representació en el consistori han signat la petició, que ja han enviat a la consellera Ana Barceló.

Una imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Sueca
Una imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Sueca
14 de maig 2020 - 16:00

L’alcalde de Sueca (Ribera Baixa), Dimas Vázquez, ha remés un comunicat formal a la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, en que li reitera la “necessitat” de construir en un nou hospital comarcal en el municipi. L’escrit té el suport de tots els regidors amb delegació de l’Ajuntament (PSPV, Ciutadans, PP, Grup Municipal Independent de Sueca i Compromís).

En concret, en el text, Vázquez li exposa les raons per les quals es fa “necessària i inajornable” aquesta mesura a fi d’evitar el col·lapse dels serveis sanitaris, així com del nombre de llits i places en la Unitat de Vigilància Intensiva amb què compta l’hospital de la Ribera.

“Al nostre entendre, el departament de salut de la Ribera té un volum de població molt nombrós i, en vista a la previsió que es produïsquen noves crisis sanitàries com la que estem patint, es posa en relleu la necessitat d’ampliar els serveis sanitaris a la nostra comarca, i es facilita d’aquesta manera la descongestió de l’hospital de la Ribera”, ha assenyalat Dimas Vázquez, que ha oferit a la Conselleria totes les facilitats necessàries per a la ubicació d’aquest nou centre.

El departament de salut de la Ribera, de fet, té en aquests moments un augment de casos d’infectats per la Covid-19. Davant aquesta situació, Sanitat proposa prohibir les reunions de més de 10 persones encara que es passe de fase, fins que es controle el focus.

També et pot interessar

stats