L'Ajuntament de Montanejos denuncia la publicació de notícies falses sobre rebrots al municipi

Les informacions parlaven d'un focus a La Alquería de Montanejos i d'un confinament, després de detectar-se 57 contagiats.

Imatge de la publicació
Imatge de la publicació / Pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Montanejos

L'Ajuntament de Montanejos (Alt Millars), ha denunciat davant de la Guàrdia Civil la publicació de notícies falses sobre rebrots de coronavirus que suposadament afectarien la localitat i que han causat gran inquietud entre el veïnat.

Aquestes informacions parlaven d'un suposat brot de coronavirus a La Alquería de Montanejos i d'un suposat confinament decretat al municipi després de detectar-se 57 persones contagiades dissabte passat. En una de les publicacions es parlava d'una broma, però la corporació municipal considera intolerable aquesta difusió d'informacions falses. Segons Miguel Sandalinas, l'alcalde de Montanejos, aquells que han publicat la notícia "atempten contra el bon nom del poble, i causa inquietud entre veïns i visitants".

El consistori pensa que aquesta notícia falsa ha causat gran inquietud entre el veïnat i els visitants. En conseqüència, la corporació municipal ha denunciat els fets a la Guàrdia Civil, a qui també han traslladat les sospites que tenen sobre l'autoria de les peces. El regidor en cap també ha manifestat la confiança que les investigacions localitzen l'autor o els autors i que "caiga damunt d'ells tot el pes de la llei". L'Ajuntament avisa que es continuaran denunciant i perseguint aquestes pràctiques.

També et pot interessar

stats