L’ajuntament d’Alacant ofereix al Consell els grans espais municipals per a vacunar “24 hores al dia”

Pavellons i instal·lacions esportives, centres culturals i socials es posen a disposició de la campanya de vacunació.

Interior de l'Edifici Sèneca, l'antiga estació d'autobusos d'Alacant
Interior de l'Edifici Sèneca, l'antiga estació d'autobusos d'Alacant / Ajuntament d'Alacant

L’alcalde de la ciutat d’Alacant, Luis Barcala, i la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez, remetran al president de la Generalitat, Ximo Puig, un escrit en què li ofereixen tots els mitjans materials i humans de l’Ajuntament perquè es puguen utilitzar en la campanya de vacunació, i aconseguir que el 70% dels veïns i veïnes del municpi, entre ells totes les persons de risc, estiguen immunitzats al mes de juny.

L’Ajuntament no només cedirà els espais que el Consell necessite, sinó que vetlarà perquè aquests centres de vacunació puguen estar oberts les 24 hores del dia els set dies de la setmana. A més, articularà els dispositius necessaris, a través de la Policia Local, Protecció Civil i Bombers, per a garantir que el procés de vacunació es desenvolupe amb seguretat.

Entre els recintes muncipals que podrien convertir-se en centres de vacunació hi ha els pavellons i instal·lacions esportives repartits per tota la ciutat, així com els centres socials i culturals, com ara l’edifici de la plaça Sèneca.

També et pot interessar

stats