L'Ajuntament de Cullera demana tranquil·litat perquè els tres positius del brot detectat ja estaven aïllats

El consistori nega que hi haja "cap rebrot" a la localitat i insisteix que els pacients infectats no han mantingut contacte amb el veïnat.

Un treballador de la Creu Roja realitza un test de Covid-19
Un treballador de la Creu Roja realitza un test de Covid-19 / Eduardo Parra (Europa Press)

L'Ajuntament de Cullera ha demanat "tranquil·litat" a la població i ha matisat que "no existeix cap rebrot de coronavirus" a la localitat, sinó que els tres casos confirmats per Salut Pública "ja estaven aïllats en el centre d'acolliment en el qual estaven allotjats" i no han mantingut "cap contacte" amb el veïnat del municipi.

En un comunicat assenyalen que els tres positius coneguts aquest dimecres corresponen a persones refugiades que ja estaven aïllades gràcies al protocol del mateix centre d'acolliment en què foren allotjats. Explica que van ser sotmesos a una prova PCR després de saber-se que havien estat en contacte abans d'arribar al municipi amb persones que havien donat positiu.

L'Ajuntament de Cullera remarca que "ha mantingut i manté en tot moment una línia de treball directe" amb Salut Pública i amb els responsables del centre d'acolliment per a coordinar les mesures sanitàries necessàries que garantisquen l'aïllament de les persones afectades per la Covid-19.

També et pot interessar

stats