L'Ajuntament de Castelló activa un web per a oferir informació actualitzada de l'aforament de les platges

Per a elaborar la informació, el servei de salvament fa servir informació proporcionada per un dron.

L'alcaldessa Marco i el regidor Braina observen el funcionament del dron.
L'alcaldessa Marco i el regidor Braina observen el funcionament del dron. / A. Navas

El Servei de Salvament i Socorrisme en platges de l'Ajuntament de Castelló ha creat una aplicació web per a oferir informació actualitzada de l'estat de les tres platges de la ciutat: Pineda, Gurugú i Serradal. Aquest nou servei ofereix dades actualitzades tres vegades al dia sobre l'afluència a les platges, el color de les banderes, la meteorologia i l'onatge.

El web permet saber en temps real l'afluència en els diferents sectors de les platges castellonenques mitjançant colors que indiquen si l'afluència en un determinat sector és baixa (color verd), mitjana-baixa (groc), mitjana-alta (taronja) o alta (roig).

El regidor de Seguretat Pública i Emergències, Omar Braina, ha indicat que aquesta aplicació afavoreix que es respecten les mesures de distància de seguretat per la Covid-19. En les postes de salvament s'han situat codis QR que permeten accedir al web.

Per a elaborar la informació, el servei de salvament fa servir informació proporcionada per un dron, específicament dissenyat per l'ús en platges i el recompte de persones.

També et pot interessar

stats