L'Ajuntament de Betxí formarà les famílies en plataformes per a l'educació a distància

L'objectiu és que els pares i les mares puguen atendre els fills en tots els aspectes educatius si es decreta un nou confinament.

L'objectiu de la formació és que els pares i les mares puguen atendre els fills en tots els aspectes educatius
L'objectiu de la formació és que els pares i les mares puguen atendre els fills en tots els aspectes educatius / À Punt NTC

Davant la possibilitat que en els pròxims mesos es puga tornar a decretar el confinament de la ciutadania pels rebrots de la Covid-19, l'Ajuntament de Betxí iniciarà en les pròximes setmanes cursos de formació en plataformes per a fer videoconferències dirigides a les famílies. L'objectiu és que, si esdevé aquesta possibilitat, els pares i les mares puguen atendre convenientment els fills en tots els aspectes educatius.

Mireia Martín, regidora d'Educació, ha destacat que "davant l'inici de curs tan complicat que es preveu, no podem quedar-nos de braços plegats i hem de treballar per tal que, en el pitjor dels escenaris, tots els xiquets i xiquetes tinguen les millors condicions per a continuar la rutina educativa".

S'espera que a partir de setembre ja puguen iniciar-se les sessions formatives per a les famílies sobre el funcionament de plataformes com Webex, Zoom o Skype i poder, d'aquesta forma, accedir a classes en línia en les millors condicions possibles en cas que es tornara al confinament.

D'aquesta manera, el consistori betxinenc posa la primera pedra en el que serà tot un programa formatiu i d'activitats educatives extraescolars, esperonat per les subvencions que la Conselleria d'Educació tragué a mitjans d'agost. En aquest context, també es programaran altres activitats dirigides específicament als alumnes de l'escola i de l'institut de caràcter cultural i esportiu.

També et pot interessar

stats