L'aeroport de Castelló estrena una nova ruta a Viena operada per Wizz Air amb dues freqüències setmanals

La Generalitat espera que la connexió ajude a reactivar el turisme i destaca que Àustria és un mercat emissor amb elevat poder adquisitiu.

Inauguració de la nova ruta aèrea a Viena
Inauguració de la nova ruta aèrea a Viena / Europa Press

L'aeroport de Castelló va a poc a poc recobrant l'activitat després de mesos de paràlisi a causa de la Covid-19. Aquest divendres s'ha inaugurat una nova ruta a Viena, operada per l'aerolínia Wizz Air, que ofereix dues freqüències setmanals, divendres i dilluns. Amb motiu del primer vol, s'ha realitzat el tradicional acte de benvinguda a la plataforma de l'aeroport, on dos camions del servei de bombers han traçat un arc d'aigua sota el qual ha passat l'avió, segons ha informat la Generalitat.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, s'ha mostrat satisfet amb l'activació de la nova connexió, que va haver de posposar-se a causa de la crisi oberta pel coronavirus. "Esperem que aquesta ruta contribuïsca a la reactivació del sector turístic de Castelló, màximament tenint en compte que Àustria és un mercat emissor caracteritzat per l'elevat poder adquisitiu", ha afirmat España.

D'altra banda, aquest divendres també es reprenen els vols a Londres-Luton, que se sumen als de Budapest, Londres-Stansted i Katowice. Pròximament es posaran en marxa les rutes de Bucarest i Bilbao.

També et pot interessar

stats