L'adeu de Jubiocio: l'equip que va posar música a la vacunació s'acomiada amb un emotiu vídeo homenatge

La seu de Benicalap, a València, tanca després de mesos punxant milers de vacunes

L'equip de Jubiocio s'acomiada amb un vídeo homenatge

El ritme de la vacunació massiva ha estat marcat pels centres temporals pels quals ha passat la gran majoria de la societat valenciana. Però si hi ha hagut un centre que precisament ha posat ritme ha sigut el de Jubiocio, a la ciutat de València.

Aquesta seu del districte de Benicalap va arribar a fer-se viral en xarxes perquè van decidir amenitzar l'avanç de la vacunació amb música positiva i representativa de la generació de cada torn. Ara, amb el tancament de tots els centres de vacunació massiva, l'equip de professionals sanitaris de Jubiocio s'han acomiadat amb un vídeo a manera d'homenatge de tot el que han viscut allà en els últims mesos.

"Hem plorat molt amb el tancament, són sentiments contradictoris perquè d'una banda ens acomiadem de tot això, però al mateix temps és un consol veure que la situació millora", ens explica Miriam San José, infermera del centre i creadora del vídeo.

Miriam volia fer un homenatge a tot l'equip amb el quals ha treballat durant tot aquest temps: "És un equip fantàstic que ha tret l'energia d'on no la tenia". I, a més, destaca que tot això no haguera sigut possible sense "la vocació real dels professionals sanitaris per la seua faena".

A més, la infermera reconeix que el vídeo també pot servir per a visibilitzar el treball de l'equip de cara a la societat, ara que acaba aquest capítol històric de la lluita contra la pandèmia amb el tancament dels centres de vacunació massiva de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats