Juan Roig quintuplica l’aportació en Lanzadera fins a 10 milions anuals

L’empresari valencià espera arribar el 2021 a 300 ‘startups’ en l’acceleradora d’empreses.

Imatge d’arxiu de Juan Roig en una sessió amb emprenedors

L’empresari valencià Juan Roig, propietari de Mercadona, multiplicarà l’aportació que fa a l’acceleradora d’empreses Lanzadera fins arribar als 10 milions d’euros anuals amb l’objectiu d’“activar l’ecosistema emprenedor i poder fer costat a més emprenedors”. L’any 2019 l’aportació va ser de prop de dos milions. D’aquesta manera, es pretén augmentar el número d’empreses emergents (startups) que reben suport d’aquesta iniciativa, que ara és de 150, per a aconseguir les 200 enguany i les 300 el 2021.

Així ho ha anunciat el director general de Lanzadera, Javier Jiménez, des de la Marina d’Empreses a València. També ha subratllat la importància d’aquest dia, perquè suposa, després de set anys de marxa, presentar una nova Lanzadera. “Juan Roig ha decidit que cal redoblar l’aposta per a fer costat millor als emprenedors de la Comunitat Valenciana i d’aquest país. “No és el moment de parar, sinó d’accelerar”, ha asseverat.

Els 10 milions que aportarà Roig des d’enguany se sumen als ingressos per altres conceptes que rep l’acceleradora, de manera que el 2020 el pressupost total superarà els 16 milions.

Entre les novetats avançades, destaca la incorporació de dues noves fases al programa de Lanzadera: Start, dirigida a persones que volen buscar noves oportunitats, així com projectes en primeres fases; i Scale, centrada en empreses que han estat creixent a gran escala i necessiten noves metes, tancar una ronda d’inversió o internacionalitzar-se.

També et pot interessar

stats