Jordi Sirera, un dels primers valencians vacunats

Treballa en una cadena de geriàtrics al Regne Unit on resideix des de fa sis anys.

Jordi Sirera, un dels primers valencians que ha rebut la vacuna
Jordi Sirera, un dels primers valencians que ha rebut la vacuna

El compte enrere per a rebre les primeres vacunes a la Comunitat Valenciana ja està en marxa. No obstant això, ja hi ha valencians que s'han pogut vacunar.

És el cas de Jordi Sirera, un jove de Banyeres de Mariola, a l'Alcoià, que treballa per a una cadena de geriàtrics a Manchester, al Regne Unit. Després de rebre una guia d'informació i de firmar el consentiment, de manera telemàtica, va sol·licitar la cita i el mateix dia el vacunaren en un hospital de la ciutat. La recomanació de no vacunar els al·lèrgics greus no va suposar un impediment.

Sirera va rebre la primera dosi de la vacuna de Pfizer aquest dilluns i, segons ha assegurat, no ha patit cap efecte secundari. A més, ja té cita per a rebre la segona dosi, serà el 6 de gener i, espera, amb aquesta, aconseguir la immunitat total contra la Covid-19, ja que, segons els estudis, té un 95% d'efectivitat.

Ell es va infectar en la primera onada, però no va haver d'ingressar a l'hospital. Tot i tindre anticossos, les autoritats britàniques recomanen vacunar-se, i ell no s'ho va pensar en cap moment. La seua família està molt pendent de l'evolució.

També et pot interessar

stats