Itàlia registra un lleuger repunt en el nombre de víctimes amb coronavirus, 25 més que la vespra

Comptabilitza quasi 500 contagis més que dilluns, però a la Llombardia es redueixen, per primera vegada, els pacients a l’UCI.

A la regió més afectada, la Llombardia, aquest dimarts s’ha reduït el nombre de pacients en vigilància intensiva
A la regió més afectada, la Llombardia, aquest dimarts s’ha reduït el nombre de pacients en vigilància intensiva / Reuters.

Itàlia incorpora a la trista llista de morts associades al coronavirus 837 víctimes més en les últimes 24 hores. Això suposa 25 morts més que ahir dilluns. Amb aquestes noves dades, són 12.428 les persones amb coronavirus que han faltat, segons les dades de Protecció Civil.

Pel que fa als contagis, n'hi ha 2.107 nous, una xifra lleugerament superior a la d’ahir, quan els pacients contagiats se situaven en 1.648 casos. En total, els casos positius al conjunt d’Itàlia són 77.635.

No obstant això, des que el 20 de febrer es va detectar el primer cas al país, el nombre total de contagiats és de 105.792, dels quals a 15.729 els han donat d'alta, segons ha informat el cap de Protecció Civil, Angelo Borrelli. La major part de tots els contagiats, el 59%, es recuperen en aïllament en casa.

A la regió més afectada, la Llombardia, on han mort més de 7.000 persones i encara hi ha més de 25.000 positius, aquest dimarts s’ha reduït el nombre de pacients en vigilància intensiva, per primera vegada des que començà la crisi. També a la Llombardia ha sigut menor l'augment dels contagis, segons ha destacat l'assessor de Sanitat regional, Giulio Gallera.

També et pot interessar

stats