Itàlia registra 338 nous contagis i 44 morts en les últimes 24 hores

Dos focus de coronavirus a Roma fan sonar les alarmes amb més d'un centenar de nous contagis.

Edifici precintat per la policia al barri de Garbatella de Roma, on s'ha registrat un focus de coronavirus
Edifici precintat per la policia al barri de Garbatella de Roma, on s'ha registrat un focus de coronavirus / Efe

Itàlia ha sigut un dels epicentres de contagis a Europa a principi de la pandèmia i un dels països més castigats per la Covid-19. Segons l'últim balanç, el país ha registrat 338 contagis, una dada en línia amb les dels últims dies, que no ha baixat dels 300. Dels 338 nous contagis, 244 s'han registrat en la regió de la Llombardia, al nord del país, mentre que en huit regions no s'ha registrat cap.

A més, ha comptabilitzat 44 defuncions per coronavirus, la xifra més baixa des del passat 7 de març.

De tots els casos positius detectats fins ara, 26.274 es troben actius en aquests moments, 1.211 menys que aquest dissabte.

En total ja són 34.345 persones les que han mort a causa d'aquesta malaltia des que va començar la pandèmia i 236.989, les persones contagiades.

Amb tot, Itàlia comença aquest dilluns la seua fase 3 i es reobrin llocs d'oci com ara cines, teatres i sales de celebracions amb algunes diferències normatives entre regions.

Dos focus a Roma fan sonar les alarmes

A Roma s'han registrat dos focus importants de coronavirus en les últimes hores que han fet saltar les alarmes. Un d'ells està en un edifici en el popular barri de Garbatella, al sud de la capital. Segons les autoritats sanitàries hi ha 9 casos. El veïnat està confinant a l'edifici i voluntaris de la Creu Roja els porten el menjar. L'altre focus de coronavirus s'ha detectat a l'Hospital San Raffaele Pisana, als afores de la ciutat, on s'han registrat 104 casos i 5 víctimes mortals.

També et pot interessar

stats