Intervenen un botellot d'un centenar de joves a la ciutat d'Alacant

La Policia Nacional també ha desallotjat una festa il·legal en una casa abandonada del barri de Benimaclet, a València.

VÍDEO | Intervenen un botellot d'un centenar de joves a la ciutat d'Alacant

Un operatiu de la Policia Nacional ha intervingut un botellot amb un centenar de joves i menors d'edat la matinada del diumenge a la ciutat d'Alacant. Els agents havien localitzat el lloc on s'havia organitzat la festa gràcies a un dron de la Comissaria Provincial d'Alacant dedicat a la vigilància. Els joves escoltaven música i consumien alcohol en un punt de difícil accés i amagat al conegut com el mirador de la Serra de Sant Julià.

El cos policial ha acompanyat totes les persones participants al botellot a la part més baixa de la muntanya per a evitar que ningú patira una caiguda. A continuació, els ha imposat sancions per incomplir les mesures de prevenció sanitària i s'ha precintat la zona per a evitar que s'organitzen futures festes il·legals.

Festa il·legal a Benimaclet

D’altra banda, la Policia Nacional també ha desallotjat aquest dissabte una festa il·legal celebrada en una casa abandonada al costat del cementeri de Benimaclet, a la ciutat de València, i ha sancionat els 16 participants, d’entre 20 i 30 anys d’edat, per incomplir la normativa Covid.

Quan els agents van accedir al lloc, van descobrir “una multitud de joves consumint alcohol, fumant i tots ells sense mascareta i en grups de més de sis persones”, segons fonts policials.

També et pot interessar

stats