Interior destitueix el guàrdia civil vacunat juntament amb el Jemad i altres alts càrrecs militars

El ministre d'Interior, Grande-Marlaska, firma la destitució de l'oficial d'enllaç amb Defensa.

Imatge d’arxiu de roda de premsa de la ministra de Defensa, Margarita Robles; i el ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska
Imatge d’arxiu de roda de premsa de la ministra de Defensa, Margarita Robles; i el ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska / R. Rubio (Europa Press)

El Ministeri de l'Interior ha rellevat l'enllaç de la Guàrdia Civil vacunat juntament amb el Jemad i altres alts càrrecs militars de l'Estat Major de la Defensa.

El ministre d'Interior, Grande-Marlaska, ha firmat la destitució després de l'informe que confirma la participació de l'oficial en la controvertida vacunació.

Diverses associacions professionals de la Guàrdia Civil i sindicats de la Policia Nacional van demanar explicacions aquest divendres per aquesta vacunació que consideren una "greu desconsideració" davant altres col·lectius.

La ministra de Defensa, Margarita Robles, va demanar aquest divendres un informe al Jemad per a obtindre informació del protocol seguit per a establir les prioritats dins de l'EMAD.

També et pot interessar

stats