Infermers i infermeres valencianes llancen un vídeo per a despertar consciències sobre la Covid-19

Els i les professionals de la sanitat demanen que no abaixem la guàrdia i denuncien que se senten incompresos en la situació actual.

VÍDEO | Infermers i infermeres valencianes llancen un vídeo per a despertar consciències sobre la Covid-19

“El resultat és negatiu” són les quatre paraules més desitjades del món i el lema d’aquest vídeo elaborat pel sindicat d’infermeria Satse a la Comunitat Valenciana. Un clip de dos minuts i mig de duració que pretén despertar consciències sobre la Covid-19 i sobre com viuen els professionals de la infermeria aquesta pandèmia.

Uns professionals que des de l’inici de la crisi sanitària treballen de forma incansable per a cuidar-nos i que ara reviuen el malson del mes de març. Denuncien que se senten incompresos i “entre una espiral bipolar d’aplaudiments en públic i esbroncades en privat”.

“Treballem per a cuidar-vos a pesar que alguns ni tan sols cuideu de vosaltres mateixos.” Acaben recordant-nos que a pesar de la irresponsabilitat d'alguns, aquest és el seu treball i que “mai abaixaran els braços fins que siguen pronunciades les quatre paraules més desitjades del món”.

Un missatge que volen compartir amb motiu de l’Any Internacional de la Infermeria, declarat per l’Organització Mundial de la Salut i que va des de gener de 2020 i fins a juliol d’enguany.

També et pot interessar

stats