La incidència puja per primera vegada en mes i mig

L’últim increment es va registrar a finals de gener, quan es va arribar al pic de la cinquena onada

Prova PCR
Una sanitària fa una prova PCR a un jove / À Punt NTC

La incidència acumulada per coronavirus en els últims catorze dies ha tornat a pujar a la Comunitat Valenciana, fins a situar-se en 329 casos per cada 100.000 habitants, sis punts més que en l’última actualització del divendres passat (323). L’última vegada que es va registrar un increment va ser el 28 de gener (4.305), quan la cinquena onada va tocar sostre abans de començar a descendir de nou.

A pesar d’aquest increment, la mitjana valenciana continua per davall de l'espanyola, que també ha experimentat un augment de la incidència fins als 432 casos, després d’uns dies en què s’havia estancat en 430. En el conjunt de l’Estat, la incidència no pujava des del 21 de gener, quan va arribar al punt més alt amb 3.418 casos.

Segons les dades del Ministeri de Sanitat, els malalts de covid a la Comunitat Valenciana ocupen un 3,16% dels llits en planta i un 5,56% a les UCI. En tot l’Estat les xifres són lleugerament més elevades, amb una ocupació del 3,95% en planta i del 7,48% en cures intensives.

També et pot interessar

stats