Igualtat proposa al govern espanyol reincorporar la plantilla de serveis socials municipals en la fase 0

Planteja que es realitze una incorporació progressiva perquè al final d'aquesta fase 0 tots els equips estiguen en funcionament.

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.
La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.
03 de maig 2020 - 09:19

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives planteja al govern espanyol que els centres de serveis socials reincorporen durant la fase 0 les persones que fins ara estan teletreballant. Una proposta que el president de la Generalitat, Ximo Puig, traslladarà a l'executiu aquest diumenge.

Igualtat planteja que es realitze una incorporació progressiva de la plantilla mitjançant la qual s'aniran activant els equips encarregats de tramitar les ajudes d'emergència social i la renda valenciana d'inclusió, després els equips que gestionen la dependència i després la resta, segons el criteri de la direcció d'atenció primària i en funció de les necessitats de cada municipi. La idea és que, al final de la fase 0, tots els equips estiguen incorporats i en funcionament.

La proposta per als centres ambulatoris de serveis socials és incorporar el personal en la fase 0 i obrir al públic en la fase 1.

Pel que fa a les persones majors, l'obertura de centres, les visites, els reingressos i les eixides es posposen per a la fase 3, tant en residències com en centres diürns, a l'espera de les decisions que prenga el govern central.

També et pot interessar

stats