Igualtat destina 2,3 milions d'euros als serveis socials per a l'alimentació de menors vulnerables

L'objectiu és garantir aquest dret bàsic per als xiquets i xiquetes afectats pel tancament dels centres educatius a causa de la Covid-19.

Menjador d'un col·legi
Menjador d'un col·legi / À Punt NTC

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha destinat 2.312.250 euros en concessions directes als serveis socials d'atenció primària per a garantir l'alimentació de xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat i que es troben afectats pel tancament dels centres educatius per la Covid-19.

En total són 230 entitats locals i mancomunitats de la Comunitat Valenciana titulars de serveis socials les que rebran aquestes ajudes per a fer front a l'impacte econòmic i social provocat per l'actual emergència sanitària.

Aquestes prestacions econòmiques es podran sol·licitar mensualment i seran de quatre euros diaris per cada xiquet o xiqueta o adolescent, aproximadament 120 euros al mes per cada menor d'edat.

La resolució de la Conselleria d'Igualtat estableix que d'aquestes quanties es restarà l'import percebut corresponent a la compensació econòmica pel tancament de menjadors escolars abonada per la Conselleria d'Educació.

També et pot interessar

stats