Iberflora transforma l'edició d'enguany en virtual

Fira Valencia ultima una plataforma digital amb la qual "migrar" els certàmens presencials.

Iberflora transforma l'edició d'enguany en virtual
Iberflora transforma l'edició d'enguany en virtual

La fira internacional de planta i flor, paisatgisme, tecnologia i bricojardí, Iberflora, ha anunciat la transformació de la seua edició d'enguany en una trobada totalment en línia: Iberflora Digital. Els responsables del certaman deixen la celebració presencial per a l'edició de l'any que ve. Fira València ultima una plataforma digital amb la qual "migrar" els certàmens presencials al món en línia o, en el seu cas, complementar els formats tradicionals.

L'activitat de Fira València s'ha vist completament alterada per la pandèmia. El recinte va reobrir les portes el passat 10 de juliol després de quatre mesos d'inactivitat amb la celebració de la XII Fira de l'Automòbil Selecció Ocasió.

Amb l'alternativa digital, Iberflora pretén seguir en contacte amb el mercat i oferir una eina de promoció que permetrà als expositors continuar informant els seus clients, una forma fàcil i molt econòmica de mantindre les relacions comercials entre clients i proveïdors, han destacat.

Tant expositors com visitants d'Iberflora han traslladat al certamen en les últimes setmanes la seua voluntat de participar en un esdeveniment completament en línia, ja que sota el seu punt de vista no és el moment de fer una fira comercial habitual.

També et pot interessar

stats