Huit hotels valencians prestaran serveis essencials durant l’estat d’alarma

Oferiran 600 llits i manutenció a treballadors d’altres serveis essencials i a persones que s’han desplaçat per a atendre a tercers.

En imatge, les instal·lacions del Plantío Golf Resort d'Alacant, un dels hotels considerats serveis essencials

El govern espanyol ha inclòs huit hotels de la Comunitat Valenciana en el llistat de serveis essencials, segons figura en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publicat aquest dimecres. Aquestes instal·lacions turístiques, que estan tancades al públic general, oferiran allotjament als treballadors i treballadores que proporcionen altres serveis essencials, com sanitaris, de provisió de productes de primera necessitat, de manteniment i reparació de xarxes de telecomunicacions, o d’execució obres d’interés general, entre altres.

Així mateix oferiran l’allotjament de persones que hagen de desplaçar-se per a atendre majors, menors, o dependents i també permetran l’accés a les instal·lacions i als serveis de neteja personal i restauració als transportistes.

Un llistat susceptible d’ampliar-se

Entre els hotels hi ha tres allotjaments turísticsd’Alacant (Alicante Hills Apartaments, El Plantío Golf Resort i Hotel GoyaAlicante) dos a Cullera (Imperial i Imperial II) un a València (NH Colón) i dosa Castelló de la Plana (Hotel del Golf Playa i Hotel Real de Castelló). Entretots sumen vora 600 llits.

El BOE anticipa que el llistat d’allotjamentsturístics es podrà “ampliar, modificar, revisar o actualitzar quan siganecessari per a garantir la prestació dels serveis”, segons les necessitats quemarca cada ministeri. Aquesta orde s’empara en el Reial Decret 463/2020 del 14de març pel qual es declara l’estat d’alarma i mesures excepcionals associadesa aquest.

També et pot interessar

stats