Els hotels reobrin amb les zones comunes tancades

Podran realitzar-se activitats de turisme actiu i de natura per a grups de fins a 10 persones.

Hotel preparant-se per a obrir a partir de dilluns
Hotel preparant-se per a obrir a partir de dilluns / À Punt NTC

Segons l'orde del l’orde del Ministeri de Sanitat que estableix les condicions de reobertura d’hotels i allotjaments turístics, així com les condicions en què poden realitzar-se activitats de turisme actiu i de natura en la fase 1 de la desescalada.

Pel que fa als hotels i allotjaments turístics de la Comunitat Valenciana, a partir de dilluns podran tornar a rebre hostes, però aquests no podran accedir a les zones comunes, que continuaran tancades.

No es permetrà l’ús de piscines, spas, gimnasos, miniclubs, zones infantils, discoteques, salons d’esdeveniments i tots aquells espais que no siguen imprescindibles per a l’ús de l’allotjament turístic.

Pel que fa a la restauració, els hotels prestaran aquest servei per als clients, però fora de les zones comunes.

L’orde de Sanitat també estableix mesures d’higiene i prevenció, exigibles tant als establiments com als clients.

A partir de dilluns també podran realitzar-se activitats de turisme actiu i de natura, per a grups de fins a 10 persones, organitzades per empreses i concertades, preferentment, mitjançant cita prèvia.

Aquestes activitats es podran fer en locals destinats a aquest ús, sempre i quan no s’utilitzen les zones comunes i es garantisca la distància de seguretat interpersonal de dos metres. Quan això no siga possible, caldrà utilizar equips de protecció.

També et pot interessar

stats