Els hotelers valencians demanen a Puig urgència en el disseny de protocols de seguretat

La patronal Hosbec ha mantingut aquest dimecres una reunió amb el president de la Generalitat.

Una imatge d'arxiu d'un establiment hoteler.
Una imatge d'arxiu d'un establiment hoteler.
06 de maig 2020 - 15:13

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha reunit de forma telemàtica aquest dimecres amb els empresaris de la patronal hotelera Hosbec. Durant la reunió, els hotelers han urgit a dissenyar protocols de seguretat per a poder funcionar amb les majors garanties.

El sector turístic afronta l'inici de la temporada forta amb una especial incertesa. La tornada a una certa normalitat planteja molts dubtes a un sector caracteritzat pel turisme de masses, que ara haurà de fer canvis significatius per a poder seguir funcionant.

En la trobada d'aquest dimecres “s’ha coincidit”, segons ha explicat la Generalitat en un comunicat, en la necessitat de disposar del protocol de seguretat en els diferents sectors i subsectors turístics davant la Covid-19 que està elaborant l’Institut per la Qualitat Turística Espanyola per als ministeris d’Indústria, Comerç i Turisme i el de Sanitat, així com que, una vegada aprovat, el puga desenvolupar la Conselleria de Sanitat Universal i Turisme de la Comunitat Valenciana.

La Generalitat ha explicat que el president ja s’ha reunit amb diverses organitzacions empresarials del sector turístic i que la intenció és continuar mantenint nous contactes. Hui mateix, a més, s'ha reunit amb la presidenta de Balears, Francina Armengol.

També et pot interessar

stats