Hostalers d'Elx es concentraran contra les restriccions sanitàries decretades pel coronavirus

El sector vol unir-se als establiments d'oci nocturn i mostrar el rebuig a tancar a la una de la matinada.

Imatge d'arxiu d'un establiment hostaler
Imatge d'arxiu d'un establiment hostaler / À Punt NTC

L'Associació d'Hostalers d'Elx es concentra aquest dijous a la vesprada a la plaça del Centre de Congressos en contra de les mesures imposades pel govern espanyol i la Conselleria de Sanitat Universal per a frenar l'avanç de contagis. La vicepresidenta de l'associació, Francisca Soles, ha dit que estan en contra del tancament a la una de la matinada per a complir les normes de seguretat, "quan la societat no les compleix".

D'aquesta manera, el sector de l'hoteleria vol unir-se als establiments d'oci nocturn i mostrar el seu rebuig a una decisió que consideren injusta.

Soles ha apuntat a més que les ajudes de l'Ajuntament d'Elx al sector "arriben amb comptagotes" i molts dels negocis no hi poden optar, i per això necessiten més suport.

Aquestes ajudes se centren en el pagament del lloguer per als establiments del comerç i l'hoteleria de la ciutat per un milió d'euros, que se sumen als més de 3,4 milions destinats a pimes i autònoms per a afrontar el tancament de negocis amb motiu de la pandèmia.

També et pot interessar

stats